Dobrodošli na spletni strani podjetja ATRIK d.o.o.

ATRIK, d.o.o. Ljubljana je uveljavljeno podjetje za proizvodnjo in servisiranje komunalne opreme. Do današnjega dne se je podjetje razvilo v modernega, dobro organiziranega proizvajaca, ki je na razvojnem področju dosegla visoko raven opreme za zbiranje, kompaktiranje in prevoz hišnih odpadkov. Podjetje razpolaga z lastnim know- howom, katerega razvojna ekipa se stalno dopolnjuje in razvija.

Atrik Novice

KOMUALIADA 2017 V KRŠKEM
XXXIII. srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije – Komunaliada 2017 – bo letos ponovno v Krškem. Organizirala jo bo družba Kostak, komunalno in gradbeno podjetje, d. d.
Prireditev se bo pričela v petek, 9. junija 2017, s posvetom vodilnih delavcev v Kulturnem domu v Krškem in nadaljevala na Stadionu Matije Gubca, kjer bo razstava ponudnikov opreme. V soboto, 10. junija 2017, bo osrednja prireditev z delovnimi in športnimi tekmovanji, v Krškem in okolici.
Cilj organizacije in izvedbe strokovnega posveta, komunalne razstave in delovno športnega tekmovanja delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, je predvsem v razvijanju delovno ustvarjalnih sposobnosti in aktivnosti na področju komunalnih dejavnosti, izmenjavi izkušenj, utrditvi delovnih navad, prijateljstev in medsebojnih odnosov.

MED RAZSTAVLJALCI LETOS TUDI ATRIK!

Revija GLAS GOSPODARSTVA

V aprilski številki revije GLAS GOSPODARSTVA objava na strani 51 v delu, ki je namenjen komunalnim podjetjem!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Naši partnerji